JASNA PETELIN

Diplomantka organiziranja in menedžmenta socialnih dejavnosti – modul OTROCI IN MLADOSTNIKI

Ko se zaveš, da si odgovoren za vse, kar se ti dogaja tvojem v življenju – najdeš ključ, ki odpira vrata v ta čudovit svet. 

Ni potrebno trpeti in garati, ampak uživati. In ko se tega resnično zavemo, se začne naše življenje prebujati.

Ponovno najdemo sebe in ves svoj potencial. V naše življenje začnejo prihajati pravi ljudje, ki nam pokažejo pot in nas vodijo. 

Tudi sama sem nekoč tavala, se iskala in obsojala. Nato pa so me življenjske situacije postavile pred dejstvo, da se odločim, kakšno življenje si želim. Začela sem se izobraževati, delati na sebi in se počasi spreminjati. 

In najpomembnejše – začela sem slediti osebam, ki imajo v življenju to, kar si sama želim.

Spustila sem ego in si priznala, da ne vem vsega. Kljub temu, da sem bila v šoli vsa leta odlična, se nisem ničesar naučila za življenje.


Znanje, ki sem si ga pridobila, mi je pomagalo, da sem prešla iz osebe, ki je bila vedno utrujena, zaspana, brez energije v osebo, ki ve, kaj si želi v življenju, ki sledi svojim sanjam in ne temu, kar ji narekuje okolica. 

Vsa ta spoznanja so me pripeljala do te stopnje, da sem se odločila deliti svoje znanje in izkušnje z drugimi. Organiziram delavnice in predavanja na področju zdravega in aktivnega načina življenja in področje mindseta (pomoč pri osebni rasti in pri vzgoji otrok).